Over ons

Immokrediet is een berekeningsmodule die, via dagelijkse update van de beste rentevoet op de Belgische markt, uw maandlast simuleert. Beschikbaar op www.immokrediet.be voor particulieren en te integreren op elke website van professionelen (Immomakelaar, boekhouder, projectontwikkelaar, enz.)

Immokrediet zal uit ruim 20 hypothecaire kredietverstrekkers dagelijks de beste rentevoet voor elke renteformule (1/1,5/5, 10/5, Vast) en looptijd (10,15,20,25,30 jaar) selecteren zodanig u bij gebruik van de berekeningsmodule steeds de meest voordelige maandlast bekomt.

Immokrediet geeft de ingevoerde coördinaten door aan een kredietmakelaar in de omgeving van de klant, die kosteloos het dossier zal opmaken en verdedigen bij de meest voordelige financiële instelling.

U kan dus als klant op elk moment gebruik maken van een simulatietool die u toelaat om meteen de maandelijkse last van uw geplande aankoop te berekenen. Op deze manier kan u zelf de haalbaarheid en financiële gevolgen te weten komen van een aankoop van een onroerend goed.

Als professioneel laat deze simulatietool u toe om samen met uw klant meteen een toekomstige maandlast te berekenen en zo een up to date advies te krijgen of de geplande investering gerealiseerd kan worden.

De simulatietool is zo ontwikkeld dat met 3 eenvoudig in te vullen velden uw actuele maandlast meteen te kennen verschiint, een 2de venster met opnieuw 3 in te vullen velden zorgt er voor dat uw gegevens bij een kredietmakelaar in uw buurt terecht komen, die u dan binnen de 24 uur contacteert voor een uitgebreidere simulatie te verzenden via mail of post.

Voor meer info raadpleeg de disclaimer of contacteer naar 0496/82.50.88